Referenties

Wat zeggen anderen over Kitchen Constructors:

Keuken plaatsen in Leidenshutterstock 129834356 small

Marc heeft met veel aandacht voor detail onze keuken geplaatst.
Het is uiteindelijk allemaal erg mooi geworden en wat we erg prijs op stellen is dat Marc alles keurig netjes heeft afgewerkt. Dus geen haastwerk of voor de gemakkelijke (snelle) weg kiezen als er iets tegenzit. Hij doet alles in goed overleg en denkt zelf actief mee. Prettige communicatie. Vakkundige harde werker die de gemaakte afspraken nakomt.
Tussenvoegsel

Plaatsing keuken (Ikea) + meerwerk in Wassenaar

Wij hebben recentelijk onze nieuwe Ikea keuken, met bijbehorende uitdagingen, laten plaatsen door The Kitchen Constructors.

Vanaf het eerste ontwerp en de offerte tot het uiteindelijk resultaat: alles werd meedenkend en vakkundig aangepakt. Ook het meerwerk (leidingen/electra verleggen, extra groepen aanleggen, stucwerk, verlaagd plafond, tegelen, koelkast in laten bouwen) heeft hij op-en-top en naar volle tevredenheid verzorgd.
Omdat wij een keuken wilden die precies moest passen, tussen 2 muren in, was het een nogal lastige klus; maar niets was hem te veel en het eindresultaat is dan ook werkelijk prachtig. Alle problemen die we tegenkwamen zijn
adequaat en keurig opgelost, waarbij er goed werd meegedacht door The Kitchen Constructors. Tot op het laatste detail is alles goed en netjes afgewerkt, en wijzelf zijn nogal pietje-precies...

Naast het feit dat je in zijn werk duidelijk merkt dat hij geen beunhaas is, merk je dat ook goed in de communicatie. Hij denkt op een positieve manier mee, staat voor alles open en is altijd wel in voor een praatje tussendoor. Het overlegt dus heel prettig :-).

Kortom: wij zouden The Kitchen Constructors zonder enige twijfel aanraden als u op zoek bent naar een vakkundige, meedenkende en communicatief vaardige aannemer!
Tussenvoegsel

Plaatsen keuken, leidingen, elektra in Hillegom

Goede communicatie, duidelijke offerte, er werd goed meegedacht in oplossingen, harde werker.
Tussenvoegsel

Keuken montage en meerwerk in Hoofddorp

Kitchen Constructors heeft bij ons de keuken geplaatst en het meerwerk verzorgd waaronder het leidingwerk, electra, stucwerk, schilderwerk en een op maat gemaakte koof inclusief inbouwspots. Er werd zeer hard, serieus, vakkundig en netjes gewerkt volgens een strakke planning. Het was ook erg prettig te ervaren dat er in oplossingen werd gedacht bij onverwachte dingen. We zijn ontzettend blij met het mooie resultaat! We raden Kitchen Constructors dan ook aan als een betrouwbare en vakkundige partij voor plaatsing en montage van uw keuken.
Tussenvoegsel

Keuken gemonteerd in Almere

Zeer duidelijke afspraken, goede prijs, geen verasingen, nette montage van de keuken en leidingwerkzaamheden willen jullie nogmaals bedanken voor het monteren van onze keuken.
Tussenvoegsel

Keuken in Hoofddorp

    • Prettige mensen, die je een eerlijke behandeling geven.
    • Goed is ook goed en geen half werk of slechte afwerkingen
    • Geen verassingen achteraf
    • Ook wij hebben onze keuken door hun laten zetten en zijn erg tevreden...vanaf het prille ontwerp tot het uiteindelijke resultaat.

Tussenvoegsel

 

Bedrijfsgegevens

Logo kleur  The Kitchen Constructors
  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

 

telefoontjeMobiel  Tel.: 06 46 06 77 77
  kitchen-constructors@live.nl


KVK: 34205616